La Liga: kétmeccses eltiltást kapott a csipszező Moyes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.16. 21:10
Kétmeccses eltiltást kapott David Moyes, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Sociedad vezetőedzője, miután a Villarreal elleni Király-kupa-nyolcaddöntőn a lelátóra küldték.

A skót szakember, miután felküldték a lelátóra, jóízűen fogyasztott a szurkolók által felkínált csipszből, miközben csapata elbúcsúzott a Király-kupától. A Spanyol Labdarúgó-szövetség két meccsre eltiltotta a Carlos Velasco Carballóval vitatkozó Moyest, aki azóta megbánta tettét. jóízűen fogyasztott a szurkolók által felkínált csipszből, miközben csapata elbúcsúzott a Király-kupától. A Spanyol Labdarúgó-szövetség két meccsre eltiltotta a Carlos Velasco Carballóval vitatkozó Moyest, aki azóta megbánta tettét.

„Nem kellett volna vitatkoznom a játékvezetővel, de úgy éreztem, hibázott – mondta Moyes. – Amikor elküldtek, felmentem a lelátóra, mert futballszerető ember vagyok, és meg akartam nézni a meccset a szurkolókkal. Egész életemben drukker voltam, sok mérkőzést nézek meg a helyszínen, örültem neki, hogy így fogadtak a lelátón.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik