Barcelona: a brazilt meggyőzték, távozik - de nem az MU a cél?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.14. 15:49
Dani Alves, az FC Barcelona labdarúgócsapatának brazil bekkje spanyol sajtóhírek szerint meggondolta magát, és a Manchester United helyett inkább a francia élvonal felé venné az irányt a nyáron.

Dani Alves távozása hosszú hónapok óta téma a katalánoknál. Korábban már a játékos, a képviselője, valamint egy FIFA-licences játékosügynök is beszélt a klubváltásról, utóbbi kijelentette, minden eldőlt, a brazil a Manchester Unitednél folytatja pályafutását. Vagy mégsem?a játékos, a képviselője, valamint egy FIFA-licences játékosügynök is beszélt a klubváltásról, utóbbi kijelentette, minden eldőlt, a brazil a Manchester Unitednél folytatja pályafutását. Vagy mégsem?

A Mundo Deportivo információi szerint ugyanis, bár Alves valóban hajlott a manchesteri kalandra, most egy új lehetőség miatt meggondolta magát, és szívesebben szerződne a francia Paris Saint-Germainhez.

A Mundo állítja, információi a gránátvörös-kékektől származnak, az öltözőben Alves a társainak már el is újságolta, ha nem maradhat, csak Párizsban tudja elképzelni a jövőjét.

Állítólag a brazilt honfitársai, a PSG-t erősítő Thiago Silva, David Luiz, Lucas, Maxwell négyes győzte meg, így ha a Barca az utolsó pillanatban nem tol a bekk orra elé egy szerződést, a spanyolok szerint biztos, hogy Dani Alves a párizsiakhoz igazol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik