Barca: Volt egy kis veszekedés; nem Messi a főnök - Piqué

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.13. 21:17
Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgócsapatának spanyol védője elmondta, Lionel Messi sok mindenbe beleszólhat, de nem ő a döntéshozó a klubnál.

Lionel Messi kulcsfigura a katalánok öltözőjében – ezzel vélhetően nem mondtunk újat. A spanyol sajtó azonban gyakran tárgyalja, mekkora beleszólása is van az argentinnak a gránátvörös-kékek mindennapjaiba. Nem is olyan rég Tata Martino, az FC Barcelona korábbi vezetőedzője fakadt ki, és mesélt Messi „hódítási vágyáról". Nem is olyan rég Tata Martino, az FC Barcelona korábbi vezetőedzője fakadt ki, és mesélt Messi „hódítási vágyáról".

„Lionel sok mindenbe beleszólhat, hihetetlenül tisztelik ennél a csapatnál, de nem ő a főnök. A csapattal kapcsolatos döntéseket természetesen a vezetőedző, Luis Enrique hozza” – mondta az„ El Partido de las 12” rádióműsorban Piqué, majd a híressé vált összezörrenésről is szót ejtett.

„Valóban volt egy kis veszekedés korábban, de ez már a múlt, nem szabad vele foglalkozni. Minden klubnál vannak nézeteltérések, ez semmit sem jelent” – tette hozzá a spanyol védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik