Barcelona: Dani Alves ügynöke nem csalódott - szomorú

Vágólapra másolva!
2015.02.20. 12:58
Dinorah Santana, Dani Alves ügynöke ismét a sajtóban panaszkodott a Barcelonára, amiért a klub továbbra sem foglalkozik a brazil labdarúgó ügyével.

„A Barcelona még csak fel sem vette velünk a kapcsolatot, ezt úgy értelmezzük, hogy nincs szüksége Dani Alvesre, akinek így más csapatot keresünk. Számomra furcsa és meglepő, hogy a katalánok hagyják szabadon elmenni Alvest, ám minden jel arra utal, hogy nem akarnak vele szerződést hosszabbítani” – mondta hetekkel ezelőtt Santana a Cadena SER rádióadónak, most pedig ismét megszólalt játékosa ügyével kapcsolatban.Santana a Cadena SER rádióadónak, most pedig ismét megszólalt játékosa ügyével kapcsolatban.

„Nem igaz, hogy a Barcelona új, egyéves szerződést kínált volna Dani Alvesnek. A »csalódott« nem a megfelelő szó arra, amit érzünk – szomorúak vagyunk a Barcelona hozzáállása miatt. Még egy hívás sem érkezett a klub részéről, nemhogy hivatalos kapcsolatfelvétel.”

„Sokkal inkább szomorúak vagyunk, semmint csalódottak. Jó lett volna, ha a klub jelzett volna már valamit. Dani Alves rendszeresen kezd, csaknem minden meccsen játszik, és Luis Enriquével is remek a kapcsolata.”

A jobbhátvéd 26 mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban a katalánoknál, ennek ellenére elképzelhető, hogy nincs hosszú távú jövője a gránátvörös-kékeknél.

„Minden ajánlatot meghallgatunk, már érkezett is néhány, mind Spanyolországon kívülről. Öt-hat évet tud még a legmagasabb szinten futballozni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik