Barcelona: Messi egy másik galaxisból jött - Luis Enrique

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.14. 17:54
Luis Enrique, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője támadóit és a szerinte nem e világi Lionel Messit magasztalta a vasárnapi Levante elleni bajnoki előtt.

„A miénk a legjobb támadóegység a világon, egyszerűen nincs olyan csapat, amely veszélyesebb lenne nálunk – mondta Luis Enrique. – Messi mérlege egy másik galaxisból való. Nemcsak a góljai, a gólpasszok, az egyéni díjak és a trófeák is, amelyeket a csapat tagjaként szerzett. Napjainkban sokkal nehezebb a labdarúgás, mint régebben, éppen ezért olyan lenyűgöző, amit Messi csinál. Ha látok egy meccset az én időmből, azonnal szembeötlő, hogy mennyivel lassabb volt a játék."Luis Enrique. – Messi mérlege egy másik galaxisból való. Nemcsak a góljai, a gólpasszok, az egyéni díjak és a trófeák is, amelyeket a csapat tagjaként szerzett. Napjainkban sokkal nehezebb a labdarúgás, mint régebben, éppen ezért olyan lenyűgöző, amit Messi csinál. Ha látok egy meccset az én időmből, azonnal szembeötlő, hogy mennyivel lassabb volt a játék."

Zsinórban 11. győzelmére készül a Barcelona, a 2015-ös naptári évben csak a Real Sociedad tudta két vállra fektetni Messiéket. Luis Enrique szerint a tiszteletreméltó sikersorozat ellenére fiai nem bízták el magukat.

„Nem hiszem, hogy a játékosaim lazítanának. Még mindig a Real Madrid mögött állunk, és minden pontra szükségünk van. Az a cél, hogy bajnokságot nyerjünk, ez a harc pedig a végsőkig tart, mint az előző szezonban. Készen kell állnunk" – tette hozzá a spanyol szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik