Real Madrid: CR hibázott, tudtam, hogy ez lesz - Kroos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.19. 18:19
Toni Kroos, a Real Madrid labdarúgócsapatának német középpályása szerint Cristiano Ronaldo hibázott, nem az Atlético Madrid elleni kiütéses vereséget követően kellett volna ünnepelnie.

Amint arról beszámoltunk, hatalmas partit rendezett Cristiano Ronaldo, aki néhány csapattársával a 30. születésnapját ünnepelte meg. A buli felzaklatta a Real drukkereit, mivel a portugál a városi rivális Atlético Madrid ellen 4–0-ra elveszített derbi után osztotta meg a világgal a vidám fotókat. Mint kiderült, a partira Toni Kroost is meghívta a portugál, ám ő nemet mondott.Amint arról beszámoltunk, hatalmas partit rendezett Cristiano Ronaldo, aki néhány csapattársával a 30. születésnapját ünnepelte meg. A buli felzaklatta a Real drukkereit, mivel a portugál a városi rivális Atlético Madrid ellen 4–0-ra elveszített derbi után osztotta meg a világgal a vidám fotókat. Mint kiderült, a partira Toni Kroost is meghívta a portugál, ám ő nemet mondott.

„Nem mentem el, mert tudtam, hogy ez lesz... Cristiano hibázott, nem ez volt a megfelelő alkalom az ünneplésre. Persze őt is meg lehet érteni, rengeteg embert meghívott, nehéz lett volna már lemondania” – mondta Toni Kroos a ZDF-nek, majd a blancók teljesítményéről is beszélt.

„Elismerem, nem a tudásunknak megfelelően játszottunk az Atlético ellen, de ez a reakció túlzás volt. Elveszítettünk egy meccset, és máris mindenki »krízist« emlegetett. Azt hiszem, sokan szeretnének olyan krízisben lenni, mint mi..." – tette hozzá a német középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik