Real Madrid: Ki szeretném tölteni a szerződésemet – Ancelotti

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.10. 15:59
null
Carlo Ancelottinak nem áll szándékában elhagyni a Real Madridot (Fotó: Getty Images)
Az olasz közszolgálati rádió, a Rai „Radio anch’io sport” című műsorának adott interjút Carlo Ancelotti, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) érdekelt Real Madrid vezetőedzője. A 63 esztendős szakember beszélt a jövőjéről, a brazil szövetség megkereséséről, a VAR-ról, valamint fiáról, Davide Ancelottiról is.  

 

Carlo Ancelotti mindenekelőtt cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint az idény végeztével ő lenne a brazil labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.

„Van egy olasz mondás, ami így szól: »az üres beszéd nem kerül sokba«. Ez erre az esetre is igaz, a szerződésem 2024 június 30-ig szól Madridban, és szeretném kitölteni azt” – zárta rövidre a témát az olasz szakember, majd elmondta, hogy játékosai motiváltan fordulnak rá a szerdai BL-negyeddöntőre, mindannyian átérzik a sorozat súlyát.

Carlo Ancelotti ezután elmondta, hogy nincs megelégedve a VAR-rendszer jelenlegi működésével.

„Az igazat megvallva nem vagyok elégedett a VAR jelenlegi felhasználási módjával. A rendszer a jelenlegi formájában átvette a játékvezetők döntéshozatali jogát és szerintem túl gyakran veszik igénybe. A VAR egy mankó, amelynek célja az egyértelmű játékvezetői hibák kijavítása, de manapság túl sokszor támaszkodnak rá a játékvezetők” vélekedett Carlo Ancelotti, aki ezután szót ejtett fia, Davide jövőjéről is.

„Davide jelenleg arra készül, hogy megszerezze az UEFA Pro licencét Walesben. A képzés májusban fog véget érni, ő pedig ezzel bárhol munkát vállalhat vezetőedzőként. Ezzel együtt ez a csapat nem a Basel lesz, Davide remekül érzi magát Madridban és folytatni szeretné a munkát a csapatomban” – mondta a Real Madrid 63 éves mestere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik