A Barca-szurkolók TikTokon küldenek adományokat a klubnak Nico Williams megszerzéséért

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.07.19. 14:27
A szurkolók mindent megtesznek, hogy Williams (középen) csatlakozhasson Lamine Yamalhoz és Fermín Lópezhez (Fotó: Getty Images)
Az FC Barcelona szurkolói a csapat hivatalos TikTok- és YouTube-oldalán adományokat és pénzügyi ajándékokat küldenek, hogy a katalán gárda szerződtetni tudja az Athletic Bilbaóból Nico Williamst.

Mint azt már egy ideje tudjuk, a Barcelona jelenleg mindent megtesz, hogy megszerezze az Európa-bajnokságon brillírozó Nico Williamst az Athletic Bilbaótól, ám az 58 millió eurós kivásárlási ár probléma lehet a klubnál. 

A szurkolók azonban szintén szívesen látnák a spanyol csillagot a támadósorban, így az interneten mindent megtesznek, hogy a csapat elég pénzt össze tudjon szedni a szerződtetésre. 

Ha a TikTok-adományok kevésnek bizonyulnának, a katalánok a legfrissebb sajtóhírek szerint akár kölcsönt is vehetnek fel, hogy összejöjjön az üzlet. 

A Mundo Deportivo számolt be róla, hogy a Barca akár 100 millió eurós kölcsönt is felvehetne a közeljövőben, elsősorban Williams biztos megszerzése érdekében, annak ellenére, hogy a klubelnök, Joan Laporta nemrég azt nyilatkozta, megengedhetik maguknak a Bilbao szélsőjét.  

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik