Megkéselték Lamine Yamal édesapját egy parkolóban

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.08.14. 23:01
Munir Naszraui (jobbra) élete nincs veszélyben (Fotó: Getty Images)
Egy parkolóban késelték meg Munir Naszrauit, az FC Barcelonában futballozó Lamine Yamal édesapját szerda este a katalán főváros Mataró nevű negyedében – tudta meg a La Vanguardia. Az információt idővel a katalán, illetve a madridi sportsajtó is megerősítette.

FRISSÍTÉS: HÁROM EMBERT LETARTÓZTATOTT A RENDŐRSÉG

A Mundo Deportivo információi szerint a katalán rendőrök három gyanúsítottat már letartóztattak szemtanúk leírása alapján, de a következő órákban további letartóztatásokra is sor kerülhet.


A La Vanguardia helyszíni beszámolók alapján azt írja, hogy a 36 éves férfit a badalonai Can Ruti kórházba szállították súlyos állapotban – a Marca a saját forrásaira hivatkozva mindezt megerősíti, de leszögezi, hogy Naszraui élete nem forog veszélyben.

A Relevo legfrissebb információi szerint Yamal édesapját már kiengedték a kórházból, s otthon lábadozik.

A katalán rendőrség (Mossos d'Esquadra) matarói egysége a városi rendőrökkel karöltve megkezdte a nyomozást, és több szemtanút is kihallgatott, de egyelőre még korai megmondani, hogy pontosan mi zajlott le a parkolóban. A spanyol sajtó ezzel együtt úgy tudja, a késelésre egy korábbi konfliktussal kapcsolatos „leszámolás” keretében kerülhetett sor.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik