Egy sör meccsenként minden bérletesnek

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 17:03
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Middlesbrough klubvezetősége nem mindennapi akcióval kedveskedik a következő szezonra bérletet vásárló szurkolóinak: a klub minden egyes hazai mérkőzésen egy korsó (ami valójában pint) sörrel (vagy szénsavas üdítővel) várja a stadionba kilátogatókat.

A söröket kupon formájában kapják meg a szezonbérletet vásárlók, így a mohóbbak egy meccs alatt magukba dönthetik a több mint tíz liternyi nedűt.

Több sör több nézőt is jelent? (Fotó: Action Images)
Több sör több nézőt is jelent? (Fotó: Action Images)

A Championship tabelláján kilencedik Borough jelenleg három pontra van a rájátszást érő hatodik pozíciótól, így az is előfordulhat, hogy a jövő évi bérletesek Premier League-meccseken kortyolgatják majd az ajándék söröket, ami valljuk be, dupla élvezetet jelentene.

A Middlesbrough stadionjában, a maximum 35 ezer férőhelyes Dockside Roadon az idei 370 fontos (130 ezer forintos) bérletárak mellett az átlagnézőszám épphogy meghaladja a 17 ezret, vélhetően ezt a számot szeretné feljebb tornászni a klubvezetőség a következő szezonra. A recept: adj sört, és eltűnnek az üres ülőhelyek! Beválhat?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik