A Grizzlies sztárja a Twitteren csípte fel Miss Tennessee-t

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.31. 12:05
null
Pondexter a pályán kívül is kiválóan céloz (Fotó: Action Images)
Kiemelkedő rájátszásbeli játéka ellenére is van oka szomorkodni a Memphis Grizzlies dobócsatárának, Quincey Pondexternek, hiszen a San Antonio Spurs a Nyugati főcsoport döntőjében 4–0-s összesítéssel söpörte ki a playoffban mutatott teljesítménye alapján többre hívatott mackókat. Pondexter képességeire sokan felfigyeltek a Memphis menetelése során, köztük volt egy vakító szőkeség is koronával a fején, de Chandler Lawsonnak, Tennessee állam 2013-as szépségkirálynőjének egy virtuális kacsintásra azért szüksége volt, hogy akcióba lépjen. Ámor nyila szélessávon is telibe talált.

A kiesés fájó gondolatai elől menekülő, a holtszezonban időmilliomossá vált Pondexter szerda este egy népszerű közösségi oldalon (Twitter) próbált barátnőt találni magának, nem is tartott sokáig, hogy csont nélküli randikosarat dobjon. A lécet magasra tette: első lépésként lazán megkérdezte követőitől, ki is nyerte a szépségkirálynő választást Tennessee államban.

A keresett hölgy nem más, mint Chandler Lawson, Miss Tennessee 2013 (Forrás: espn.com)
A keresett hölgy nem más, mint Chandler Lawson, Miss Tennessee 2013 (Forrás: espn.com)

Quincy szívügyeire hamar rá is harapott egy rádiócsatorna ismert műsorvezetője, aki felajánlotta, akár egy társkereső show-t is csinálna neki. Erre nem volt szükség, hiszen a válaszra se kellett napokat várni, ráadásul a lehető leghitelesebb forrásból érkezett: maga Miss Tennessee, Chandler Lawson jelentkezett a felhívásra: „Szia, hallom engem keresel" – reagált a szőkeség a Twitteren, Pondexternek címezve.

A kosaras ezt követően sem lassította a támadásvezetést, lépéshiba nélkül lefutotta a kötelező elővigyázatossági (Facér-e vagy? Randizunk?) köröket, eddigre pedig már mindenki a virágzásnak indult celebszerelem rózsabimbójáról csámcsogott a Twitteren. A szépségkirálynő sem habozott, egyetértéssel csiripelt rá a randevúra, így twitterezők tízezreinek szeme láttára született meg kettejük első találkozója, ami egy web 2.0-s szerelmi rövidfilmnek sem volt utolsó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik