Mourinho két ölelés miatt szakította félbe Hazard-ék interjúját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.30. 10:39
Egy rangadón aratott fontos győzelem után természetes, hogy a boldog hadvezér gratulál játékosainak. Ennek megvan a maga helye és ideje, ami leggyakrabban az öltözőt jelenti, de egyáltalán nem vagyunk meglepődve, hogy José Mourinho, a Chelsea menedzsere a Liverpool elleni sikert követően nem törődött az íratlan szabályokkal és két játékosa televíziós interjúját megszakítva elégítette ki szereplési vágyát.

A hátvédDavid Luiz és a londoniak egyenlítő gólját szerző Eden Hazard nyilatkozott széles mosollyal a kamerának, mikor az egyik kérdés közben felbukkant José, és átvette a szót. Elsőként a brazilt ugratta azzal, hogy direkt sárgult be a mérkőzésen, így eltiltása miatt újévkor elutazhat szeretteihez.David Luiz és a londoniak egyenlítő gólját szerző Eden Hazard nyilatkozott széles mosollyal a kamerának, mikor az egyik kérdés közben felbukkant José, és átvette a szót. Elsőként a brazilt ugratta azzal, hogy direkt sárgult be a mérkőzésen, így eltiltása miatt újévkor elutazhat szeretteihez.

Persze azonnal leszögezte, hogy csak viccelt, maradt még két baráti ölelésre, pár magasztos jelzőre és végül kisétált a képből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik