Labdarúgás: kikapott a finnektől az U16-os válogatott

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2023.05.05. 11:07
Címkék
Az UEFA-tornán szereplő U16-os labdarúgó-válogatott kétgólos vereséget szenvedett a házigazda finnektől.

Az U16-os labdarúgó-válogatott Finnországban szerepel négycsapatos UEFA fejlesztési tornán. A házigazdák és a magyarok mellett a walesi, valamint a görög korosztályos együttes vesz részt az eseményen.

Az mlsz.hu beszámolója szerint a magyar csapat lendületesen kezdte a csütörtöki, finnek elleni nyitómérkőzését, de egy egyéni hibát követően hamar hátrányba került. A finnek a 24. percben megduplázták az előnyüket, és bár a második játékrészben a magyar válogatott irányította a találkozót, helyzeteit nem tudta gólra váltani – a hajrában tizenegyesből sem sikerült betalálni. A mieink a pénteki pihenőnap után szombaton a görögök ellen lépnek pályára.

U16-OS VÁLOGATOTT, UEFA FEJLESZTÉSI TORNA, FINNORSZÁG
Finnország–Magyarország 2–0 (2–0)

Magyarország: Kocsis Botond (Tompa Ákos, 46.) - Csorba Noel (Garai Zétény, 89.), Csorba Dominik (Kovács Bendegúz, 89.), Szekér Botond, Varga Máté (Kostevc Kevin, 46.) - Somogyi Ádám (Kugyela Zalán, 46.), Madarász Ádám - Hős Zsombor (Fónai Bence, 63.), Barkóczi Barnabás (Raki Levente, 89.), Bolgár Botond (Koncz Dávid, 89.) - Kovács Patrik (Barna Dániel, 70.)

(Kiemelt kép forrása: mlsz.hu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik