Férfi vízilabda ob I: sima szolnoki győzelem a nyitányon

Vágólapra másolva!
2024.09.14. 19:05
Hétgólos győzelemmel kezdett a Szolnok (Fotó: vizilabda-szolnok.hu)
A Szolnok magabiztos, 15–8-as győzelmet aratott az Eger vendégeként a férfi vízilabda ob I 2024–25-ös idényének első mérkőzésén.

A Tisza-partiak már az első negyedet 5–0-ra nyerték, ezzel alapozták meg sima diadalukat. A vendégeknél Schmölcz Norman és Kovács Gergő is három gólt szerzett. 

VÍZILABDA E.ON OB I, FÉRFIAK 
DIGI-EGER–SZOLNOKI DÓZSA PRAKTIKER 8–15 (0–5, 1–2, 2–4, 5–4)
Eger,  100 néző. V: Petik A., ifj. Kenéz Gy.
EGER: Moravcsik, Szalai G. 2, SALAMON F. 1, Sári, GÓLYA 3, Berényi, Molnár G. 1.  Csere: Borbély (kapus), Biros V., Ádám E. Moldisz 1, Rádli, Klebovicz, Sudár O. Edző: Jászberényi Gábor
SZOLNOK: JÓZSA – SCHMÖLCZ 3, KOVÁCS G. 3, VÁMOSI 2, BEDŐ 2, Kakstedter 1, Simon D. Csere: Zerinváry, Krasznai B. 1, Fedac 1, Teleki, Szabó II Bence 1, Böröczky 1. Edző: Hangay Zoltán
Emberelőny-kihasználás: 7/1, ill. 7/6. Gól – ötméteresből: 2/0, ill. –.
Kipontozódott: Sári (29. p.)
MESTERMÉRLEG
Jászberényi Gábor: – Megilletődötten kezdtük a mérkőzést, de a második félidőben volt tartásunk, sikerült gólokat szereznünk, így tisztes vereséggel zártuk a bajnoki nyitányt. Többeknek ez volt az első ob I-es meccsük, a tizenhat éves Moldisz Milán először volt eredményes az élvonalban.
Hangay Zoltán: – Maximálisan elégedett vagyok a mérkőzéssel, főként a találkozó elején volt eredményes a játékunk, öt nullával kezdtünk. A vége felé már csökkent a koncentrációnk, a nyolc kapott gólt soknak tartom, de most belefért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik