Kosárlabda: Megfogott az olasz hangulat – Czukor Dalma

Vágólapra másolva!
2024.05.06. 17:51
Czukor Dalma szerint fejlődnie kell még, hogy bekerüljön a válogatott keretbe (Fotó: Dömötör Csaba)
Saját bevallása szerint remek idényen van túl Czukor Dalma, aki az olasz női kosárlabda-bajnokságban és az Olasz Kupában is negyeddöntőt vívott az Oxygen Roma csapatával.

A Sopronból tavaly Rómába igazolt játékos az M1 aktuális csatornának elmondta, élete egyik legjobb döntését hozta, amikor aláírt a fővárosiakhoz.

 

„Nagyon jól éreztem magam, megfogott az olasz hangulat, és a csapat is remek. A szervezés kicsit olaszos volt, de a klub 18 év után tért vissza az élvonalba, és az első két hónapban még konditermünk sem volt. Az utolsó meccsünkre viszont már 1700-an jöttek ki” – mesélte a 25 éves játékos, aki kifejtette, a záróvacsorán azt mondta a klubvezető, hogy nagy szó a csapat bajnoki nyolcadik helyezése, és teljesítették a célkitűzéseket.

A Sopronnal Euroliga-győztes kosaras közölte, egyéves szerződése volt Rómában, és noha vannak ajánlatai, egyelőre az augusztusi esküvőjét szervezi, így később dönt a folytatásról.

„Lehet, hogy közelebbi opciót fogok választani, mert a következő szezonban már nem tud velem tartani a vőlegényem” – jelentette ki Czukor Dalma, hozzátéve, a válogatott nagyon fontos a számára, de úgy érzi, még fejlődnie kell, hogy bekerülhessen a keretbe.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik