NBA: Paul George gigaszerződéssel Philadelphiában folytatja

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.07.01. 11:03
A 76ers szerezte meg Paul George-ot (Fotó: Getty Images)
Az ESPN átigazolási szakértője, Adrian Wojnarowski jelentette be, a Los Angeles Clippers sztárja, Paul George a Philadelphia 76ersbe igazol.

Az már biztos volt, hogy a kilencszeres All Star távozik a Los Angeles-i gárdától, most pedig az is kiderült, hogy a keleti oldalon folytatja pályafutását. A hírek szerint a kiscsatár négy évre szóló, 212 millió dolláros szerződést írt alá, ami ráadásul az utolsó idényében játékosopciót is tartalmaz, így esélye lesz eligazolni vagy maradni is a csapatnál 2027–2028-ra. 

Paul George ezzel csatlakozik a 2023-as év játékosához (MVP), Joel Embiidhez, valamint a nemrégiben élete első All Star idényét produkáló Tyrese Maxeyhez – aki a legfrissebb sajtóhírek szerint hosszabbítani szeretne a 76ersszel a nyáron. Ezzel a gárdával a philadelphiaiaknak minden bizonnyal a bajnokság megnyerése lehet az egyedüli cél, amivel évek óta kacérkodtak Philadelphiában, mégis rendre elbuktak. 

A 34 esztendős George karrierjét az Indiana Pacersben kezdte, ezt követően Russel Westbrook oldalán az Oklahoma City Thunderben próbált a csúcsra érni, majd végül Kawhi Leonardhöz csatlakozva játszott a Los Angeles Clippersben és ugyan rengetegszer gondolták, hogy csapataival a csúcsra érhet, még a döntőt sem sikerült elérnie. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik