Avram Grant licenc és bizalom nélkül debütál a Chelsea kispadján

Vágólapra másolva!
2007.09.22. 23:08
A Chelsea csapatánál áll a bál: a portugál José Mourinho távozott, az új menedzsernek, Avram Grantnak pedig sem a papírjai, sem a fogadtatása nem megfelelő. Ritkán fordul elő a Premier League-ben, hogy a Manchester Ubnited–Chelsea rangadó felvezetése nem a várható játék miatt kerül a címlapokra.
Jelen állás szerint sem a szurkolók, sem a játékosok nem örülnek az izraeli Avram Grant kinevezésének. Ennél tán sokkal nagyobb baj, hogy a szakember semmiféle UEFA-licencel, azaz még a legegyszerűbb, nemzetközileg elismert edzői végzettséget bizonyító okirattal sem rendelkezik.

Vagyis Roman Abramovics barátja, a Chelsea csütörtökön kinevezett új menedzsere a Premier League szabályai szerint mindössze tizenkét hétig irányíthatja a londoniakat. Persze az Izraeli Labdarúgó-szövetség levélben igazolta, hogy Avram Grant papírok hiányában is tapasztalt szakember…

A tréner egyébként sem egyszerű helyzetét nehezíti, hogy a játékosok zöme nem akarja őt elfogadni. Egyes híresztelések szerint többen is feldúltak voltak José Mourinho távozása, és Avram Grant kinevezése miatt, így a rangadó előtti összetartás feszült hangulatúra sikerült.

A vasárnap megjelenő Nemzeti Sportban elolvashatja, mit szól a kialakult helyzetről Avram Grant, illetve az is kiderül, hogy a távozó portugál szakember, José Mourinho hol kívánja folytatni edzői pályafutását.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik