Manchester City: Fülöp korábbi kapusedzője szerint jól járt a klub

Vágólapra másolva!
2010.04.29. 12:44
Címkék
Mike Stowell, Fülöp Márton korábbi kapusedzője a Leicester Citynél úgy nyilatkozott, a Manchester City jól járt a magyar megszerzésével, aki Premier League-szintű kapuvédő.

„A City jól tette, hogy megszerezte Fülöpöt a bajnokság ezen szakaszában. Senki sem engedné el első vagy második számú kapusát most, így vagy egy fiatal játékost, vagy egy tapasztalt, de a csapatból kimaradó kapust lehet megszerezni. Megértem, hogy a City szurkolói Joe Hartot akarják visszahívni, aki jó formában van, de Márton tökéletesen alkalmas erre a feladatra" – mondta Stowell.

„Fülöp egyértelműen Premier League-szintű kapus. A Sunderland kilenc millió fontot fizetett Gordonért, és amikor megsérült, Márton vette át a helyét, sőt jó formájával ki is szorította a csapatból. Craig visszatért, de a magyar játékos megmutatta, hogy képes kiszorítani egy topkapust. Fülöpnek az a legnagyobb baja, hogy csak egy kapus játszhat egyszerre. Biztos vagyok benne, hogy Nigel Spink, a Sunderland kapusedzője formában tartja, így teljesen alkalmas a feladatra a Citynél. A Leicesternél fél évig dolgoztam vele együtt, kiváló munkát végzett. Jó felépítésű játékos, őszinte ember" – jelentette ki Stowell.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik