Anglia: a Sunderland 8 millióért szerződtette Wickhamet - hivatalos

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2011.06.29. 15:44
Címkék
Az angol élvonalbeli Sunderland labdarúgócsapata 8 millió fontért szerződtette a Priskin Tamást is foglalkoztató Ipswich 18 esztendős angol támadóját, Connor Wickhamet – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Wickham átesett az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta négyéves szerződését a klubbal. A Sunderland hivatalos közleménye szerint a korábban a Liverpoollal, az Arsenallal és a Tottenhammel is szóba hozott támadóért nyolcmillió fontot fizetnek a „fekete macskák", de ez az összeg 12 millióra is felkúszhat különböző feltételek teljesülése esetén. Mint arról korábban már beszámoltunk, Wickham átesett az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta négyéves szerződését a klubbal. A Sunderland hivatalos közleménye szerint a korábban a Liverpoollal, az Arsenallal és a Tottenhammel is szóba hozott támadóért nyolcmillió fontot fizetnek a „fekete macskák", de ez az összeg 12 millióra is felkúszhat különböző feltételek teljesülése esetén.

Wickham tagja volt a nemrég véget ért dániai U21-es Eb-n szereplő angol válogatottnak, valamint tavaly nyáron győztes gólt szerzett az U17-es kontinenstorna döntőjében.

Az Ipswichben 2009-ben mutatkozott be, 72 mérkőzésen 15 gólt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik