MU: Mata élete egyik legszebb gólját lőtte a Liverpoolnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.23. 15:10
Juan Mata, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United középpályása elmondta, a Liverpoolnak vasárnap lőtt második gólja karrierje egyik legszebb találata volt.

Mata január 17-e és március 15-e között bajnokin nem volt a kezdőcsapat tagja, ám a Tottenham Hotspur 3–0-s legyőzése után a Liverpool elleni rangadón is a mérkőzés elejétől a pályán volt. A spanyol labdarúgó a 14. percben szerzett vezetést az MU-nak, az 59. percben pedig megduplázta a „vörös ördögök” előnyét – a csereként beállt Ángel Di María passza után látványos mozdulattal talált be.

„Nem is tudom, hogyan írhatnám le ezt a találatot, nem igazán gondolkodtam előtte – írta a blogján Mata. – Nem egyszerű megtanulni azt, hogy néha jobb, ha azonnal ellövöd a labdát, ahelyett, hogy megtartod és tovább akarod játszani. Ángel passza kecsegtető lehetőséget kínált, én pedig kihasználtam.”

„Életem egyik legszebb gólja volt. Külön öröm, hogy győzelemhez is segített minket. Karrierem egyik legszebb napja volt a vasárnapi. Gyerekként azért futballozol a koszos pályákon, mert örömödet leled benne, és csak álmodsz róla, hogy egyszer ilyen történhet veled, mint amit átélhettem az Anfielden. Felejthetetlen nap volt!”

Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere érthetően elégedett volt játékosával.

„Juan Mata kiválóan futballozott – mondta Van Gaal a Sky Sportsnak. – Úgy érzem, mindig jól játszott az irányításom alatt, de az egyensúly megtartása érdekében néha másnak is meg kellett adnom a lehetőséget. Juan most nagyszerűen teljesített, hibátlanul megoldotta a rá kiszabott feladatot.”

Mata második gólja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik