Man. City: megaajánlat Pogbának, sztárokat adnának érte

Vágólapra másolva!
2015.05.12. 11:03
null
Pogbáért nagy pénzt kaszál majd a Juve – kérdés, hogy mikor és kitől (Fotó: Reuters)
Angol lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester City tovább emelte a tétet Paul Pogba megszerzésének érdekében – a klub készpénz mellett már nem csak az elefántcsontparti Yaya Tourét adná a Juventus 22 éves középpályásáért cserébe, hanem további egy, vagy akár több sztárját is belevonná az üzletbe.


Amint arról korábban már többször beszámoltunk: a Manchester City gőzerővel dolgozik, hogy megszerezze a Juventus francia válogatott sztárját, Paul Pogbát. Az angol klub Yaya Touré játékjoga mellett eddig készpénzt kínált a 22 éves játékosért, a legújabb tervek szerint azonban további futballistákat is belevonhat a transzferbe.

Touré mellett szóba került a francia Samir Nasri és a szerb Alekszandar Kolarov neve, de a The Guardian szerint a bosnyák Edin Dzeko vagy akár a montenegrói Sztevan Jovetics is részese lehet a Manchester City legújabb ajánlatának.

Ám ez még nem minden, a manchesteriek ugyanis heti 250 ezer fontos fizetéssel csábítanák vissza a szigetországba az egykori MU-s Pogbát, amivel ő lenne a csapat legjobban fizetett labdarúgója.

A középpályást a City mellett a Manchester United, a Real Madrid, a Barcelona és a PSG is szeretné szerződtetni. Piaci értékét a transfermarkt.de 50 millió euróra becsüli, ám ügynöke szerint a francia az átigazolási rekord megdöntésével vált csapatot, azaz legalább 100 millióért hagyja el Torinót.

A Juventus fiatal klasszisa ismét egészséges, így a Real elleni BL-elődöntő első, hazai felvonásával ellentétben a szerdai visszavágón már bevethető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik