Tottenham: PSG? Soha ne mondd, hogy soha – Lloris

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.02. 16:48
Hugo Lloris, a Tottenham és a francia labdarúgó-válogatott kapusa reagált a jövőjével kapcsolatos pletykákra, amelyek szerint a nyár folyamán a triplázó Paris Saint-Germainhez igazol.

„Soha ne mondd, hogy soha, de jelenleg tisztán látom a céljaimat, tizenhat éves korom óta ugyanazok az álmok vezérelnek. Ma még így gondolkodom, de lehet, hogy holnap másként vélekedem – mondta Lloris a L'Equipe-nek adott interjúban. – A média túl kemény Salvatore Siriguval, a párizsiak kapusával. Lehet, hogy a pletykákkal a PSG-t akarták megbillenteni, de az olasz kiválóan teljesít, amit hajlamosak elfelejteni az emberek. A francia bajnok egyre csak fejlődik, de jelenleg nem gondolok rájuk.”Lloris a L'Equipe-nek adott interjúban. – A média túl kemény Salvatore Siriguval, a párizsiak kapusával. Lehet, hogy a pletykákkal a PSG-t akarták megbillenteni, de az olasz kiválóan teljesít, amit hajlamosak elfelejteni az emberek. A francia bajnok egyre csak fejlődik, de jelenleg nem gondolok rájuk.”

„Nem foglalkozom a pletykákkal. Nincs kivásárlási záradékom, senki sem mondta, hogy mennyit érek, és nem is nézek utána, ez a klubokra tartozik. Mostanában kezdenek felpörögni az események, egyre többször látom a nevemet a pletykarovatokban ok nélkül, különböző összegeket dobálnak a sajtóban, hogy teszteljék a piacot – így működik a rendszer. Ki tudja mi történik majd? A legfontosabb, hogy most magamra kell koncentrálnom, fel kell tenni a szükséges kérdéseket. Ha megkaptam a válaszokat, és kezdődik az új szezon, akkor teljes erővel a klubomra koncentrálok.”

Lloris 2012-ben 8 millió fontért érkezett az Olympique Lyontól, amelyben mind a négy szezonjában kipróbálhatta magát a Bajnokok Ligájában, a londoniak színeiben azonban még nem lépett pályára a legrangosabb európai kupasorozatban. Ennek ellenére Lloris nem bánta meg, hogy a Tottenhamhez szerződött.

„Sosem gondoltam, hogy hibáztam, amikor a Tottenhamet választottam. Kézenfekvő döntésnek tűnt, kihívásra vágytam, amire lehetőségem nyílt ennél a jó angol csapatnál. Igen, a Spurs nincs versenyben a bajnoki címért, de ki tudja, mi lesz később?”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik