Chelsea: Mourinhót menesztik, ha kikap Kloppéktól?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.26. 10:19
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere szezonbeli ötödik bajnoki vereségét szenvedte el szombaton, és jelenleg csak a tabella tizenötödik helyén áll a csapata, így az angol lapokban egyre gyakoribb téma, hogy a portugál szakembert meneszthetik a klubtól.

José Mourinho második periódusát tölti a Chelsea-nél, és elképzelhető, hogy 2007 után ezúttal sem önként távozik a londoni klubtól. Amellett, hogy a legutóbbi fordulóban a West Ham United otthonát is pont nélkül hagyták el a címvédő „kékek", a portugál menedzsert az első félidő végén a lelátóra száműzte a játékvezető, így valószínűleg újabb büntetés vár rá.

Nem csoda, hogy a Daily Mirror szerint veszélyben van Mourinho állása, ami nagyban függ a szombati, Liverpool elleni hazai rangadó eredményétől. Az angol lap szerint ha a Chelsea újabb vereséget szenved – a nemrég szintén edzőváltáson áteső – „vörösöktől", a portugálnak újra a szerződése lejárta előtt kell elhagynia a londoniakat.

„Azt szeretném, ha maradna, hiszen mindenkinek lehet gyenge szezonja. Remélem, jövőre jobban megy majd neki, amennyiben maradhat a csapat élén" – mondta a fennálló helyzettel kapcsolatban Frank Leboeuf, a Chelsea korábbi labdarúgója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik