Everton: 65 millió font az ár, mehet a sztárcsatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.18. 10:00
null
Lukaku bosszankodhatott ebben az idényben az Everton szereplése miatt (Fotó: Action Images)
Már a nyári labdarúgó Európa-bajnokság előtt távozhat klubcsapatából, az angol Evertonból a belga válogatott center, Romelu Lukaku.

Lukaku távozása érthető lenne: a Chelsea-től klubrekordot jelentő összegért (28 millió font) megvett csatár elmondása szerint Bajnokok Ligájában szereplő csapatban is kipróbálná magát, az Everton viszont csalódást keltő szezonon van túl – a liverpooliak a 11. helyen végeztek a Premier League-ben, és a rossz szereplés miatt a menedzser Roberto Martínezt menesztették is.

Lukaku a gyenge eredmények ellenére jó idényt zárt, 46 tétmérkőzésen 25 alkalommal talált a kapuba. A csatár édesapja, Roger Lukaku a belga Humo című újságnak beszélt fia sorsáról.

„Az Everton 65 millió font körüli összeget kér Romeluért, és azt hiszem, még az Európa-bajnokság előtt összejön az átigazolás. Romelu hozza meg a döntést a jövőjéről, de az utolsó szó általában az ügynökéé. Remélem, Mino Raiola tisztességesen játszik. Úgy gondolom, jelenleg a Manchester United és a Bayern München lenne fiam számára a legjobb, különösen a Bayern. Olaszországba nem igazol, ott túl zártak a védelmek, túl nehéz a csatárok dolga. Az biztos, hogy a fejlődéshez váltania kell – megpróbáljuk megtalálni a leginkább megfelelő megoldást” – vélekedett Roger Lukaku.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik