Pool: „100 vagy 200 méteren biztosan lefutnám Szalahot”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.29. 16:56
A Liverpool 26 éves labdarúgója, Sadio Mané a spanyol Marcának adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy gyorsabb, mint egyiptomi csapattársa, Mohamed Szalah, továbbá a „vörösök” terveiről is mesélt a szenegáli szélső.

„Persze, gyorsabb vagyok. Lehet, hogy nem egészen rövid távon, de száz vagy kétszáz méteren biztosan én nyernék” – válaszolta Sadio Mané a riporterek kérdésére.„Persze, gyorsabb vagyok. Lehet, hogy nem egészen rövid távon, de száz vagy kétszáz méteren biztosan én nyernék” – válaszolta Sadio Mané a riporterek kérdésére.

Az előző idényben 44 mérkőzésen 20 gólt szerző támadó a Liverpool ambícióiról pozitívan nyilatkozott.

„Sajnos a bajnoki trófeát még nem hódítottuk el. Jól kell teljesítenünk, hogy elérjük azt ebben a szezonban. Ezért igazoltunk jó játékosokat a nyáron. Jó csapat vagyunk, és valami különlegeset akarunk véghez vinni. De még korai trófeákról beszélni, még csak most kezdődött az idény” – nyilatkozta Mané, hozzátéve, hogy szerinte egy ilyen együttesnek, mint a Liverpool, két kupáért is versenyben kell lennie az évad során.

A „vörösök” hibátlan mérleggel vezetik az angol bajnokságot, eddig mind a három találkozójukon bezsebelték a három pontot. A Premier League 4. fordulójában a Leicester City otthonába látogat a Liverpool.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik