„Esélytelen, hogy bárki is jobb legyen nála” – Alexander-Arnold Messiről

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.07.23. 11:01
Lionel Messi öt Liverpool-játékos gyűrűjében (Fotó: Getty Images)
Az angol The Mirror hosszabb interjút közölt a Liverpool FC Eb-ezüstérmes angol védőjével, Trent Alexander-Arnolddal, aki többek között a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messit méltatta, ugyanis a hátvéd az argentin klasszist tartja minden idők legjobb labdarúgójának.

Számomra Messi az. A legjobb játékos, aki ellen játszottam. A legjobb játékos, aki valaha játszott. Nem tudom elképzelni, hogy bárki is jobb lenne. Az agyam egyszerűen nem fogja fel és esélytelen, hogy bárki is jobb legyen

– felelte a The Mirror azon kérdésére Trent Alexander-Arnold, ki minden idők legjobb labdarúgója. 

„Lionel Messi a legnagyobb labdarúgó, aki játszotta ezt a játékot. Teljesen más érzés ellene játszani, mint amit bárki más ellen éreztem. Mindig teljes készültségben kell lenned, amikor a labda a közelében van. Azt hiszem, nagyon ritka, ha egy játékos ilyen érzéseket vált ki más labdarúgókból, szóval ez az oka, hogy őt mondom (a legjobbnak). Azt hiszem, hogy a mérkőzések rengeteg aspektusában valószínűleg ő a legjobb minden pillanatban. Ő bármit képes megcsinálni, amit akar a pályán, szóval ez az oka, hogy ő a legjobb” – részletezte Lionel Messiről alkotott véleményét Trent Alexander-Arnold, aki szerint Mohamed Szalah a legjobb labdarúgó, akivel együtt edzhetett.

„A kiegyensúlyozottsága miatt, az első perctől kezdve, hogy először pályára lépett a mai napig. A kiegyensúlyozottsága soha nem veszett el, soha. Figyelemre méltó, amit csinál és amit elért, illetve minden nap bizonyítja, milyen keményen dolgozik, de elkötelezett a játék és mestersége iránt is, aminek minden nap tanúja lehetek” – fogalmazott Trent Alexander-Arnold.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik