BL: Wenger szerint a harmadik Bayern-gól egy mentális csapás

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 23:46
Fél lábbal már a legjobb nyolc között érezheti magát a Bajnokok Ligájában a német labdarúgócsapat, a Bayern München, amely a nyolcaddöntő első felvonásán idegenben két góllal nyert az Arsenal ellen. A londoniak menedzsere, Arsene Wenger jól tudja: csoda kell továbbjutásukhoz.

„Csak gratulálni tudok a Bayernnek, egy borzasztóan jó és hatékony csapat, minőségi játékosokkal – ismerte el keserűen a lefújás után Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere. – Ne rejtsük el az igazságot: a második félidőben megpróbáltuk megtenni a lehetetlent. Játszottuk, amit otthonunkban kell, megpróbáltunk gólt lőni. A németek harmadik gólja viszont nagyon nehéz helyzetbe sodort minket, mentális csapás volt ez ránk. Szurkolóink fantasztikusak voltak ma este. Csalódottak vagyunk, hogy nem tudtuk győzelemmel megajándékozni őket. Nem a legjobb előjelekkel készültünk a Bayern ellen, de játékosaim abszolúte mindent megtettek, keményen dolgoztak. Kétgólos hátrányból viszont nehéz felállni..."Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere. – Ne rejtsük el az igazságot: a második félidőben megpróbáltuk megtenni a lehetetlent. Játszottuk, amit otthonunkban kell, megpróbáltunk gólt lőni. A németek harmadik gólja viszont nagyon nehéz helyzetbe sodort minket, mentális csapás volt ez ránk. Szurkolóink fantasztikusak voltak ma este. Csalódottak vagyunk, hogy nem tudtuk győzelemmel megajándékozni őket. Nem a legjobb előjelekkel készültünk a Bayern ellen, de játékosaim abszolúte mindent megtettek, keményen dolgoztak. Kétgólos hátrányból viszont nehéz felállni..."

„Köszönöm ezt a győzelmet játékosaimnak. Ha egy angol csapat ellen idegenben két góllal nyersz, minden csakis jól mehetett. Szuper startot vettünk, aztán az Arsenal BL-formában futballozott, de mi is tartogattunk még ezt-azt tarsolyunkban" – értékelt jóval vidámabban a győztes hadvezér, Jupp Heynckes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik