Videó: „Ötször tört el az orrom…” – Klopp 5–0-nál is reklamált

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.11.04. 11:54
null
Jürgen Klopp még ötgólos előnyben sem volt tökéletesen elégedett (Fotó: AFP)
Habár senki sem rajong a zárt kapus mérkőzésekért, az az előnye azért megvan ezeknek a találkozóknak, hogy a játékosok, edzők szavait hallani lehet. Éppen ez történt Jürgen Klopp esetében is, aki az Atalanta ellen simán megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen is talált okot a reklamálásra.

A német menedzser – már ötgólos előnyben – Georginio Wijnaldum szabálytalanságánál érezte úgy, hogy a játékvezető túlzásba esett, amikor a sípjába fújt: a Liverpool hollandja hátrafelé csapott, kezével eltalálta Johan Mojica arcát. Harsant a síp, amire a játékoskorára visszaemlékező Klopp máris megjelent a negyedik játékvezető mellett reklamálni.

„Ötször tört el az orrom a pályán, de egyszer sem fújták le az esetet!”

Klopp tökéletességre való törekvését a végjátékhoz közelítve újra tetten érhettük: Mojica ezúttal is főszereplő volt, lökése miatt Curtis Jones esett el az Atalanta tizenhatosán belül a 73. percben. A „vörösök” szakvezetője hevesen reklamálta a büntetőt – egészen addig, amíg sárga lapot nem kapott.

A mérkőzésről bővebben ITT!

Card


BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
3. FORDULÓ
D-CSOPORT
Atalanta (olasz)–Liverpool FC (angol) 0–5 (0–2)
Bergamo,
Gewiss Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Hategan (román)
ATALANTA:
Sportiello – Tolói, Djimsiti, Palomino – Hateboer (Depaoli, 81.), Pasalic (Malinovszkij, 63.), Freuler, Mojica (Ruggeri, 81.) – A. Gómez (Lammers, 81.) – Muriel (Pessina, 52.), Zapata. Vezetőedző: Gian Piero Gasperini
LIVERPOOL:
Alisson – Alexander-Arnold (N. Williams, 82.), Gomez, R. Williams, Robertson (Milner, 65.) – Henderson (Keita, 65.), Wijnaldum (Cimikasz, 82.), C. Jones – Szalah, Jota (Firmino, 65.), Mané. Menedzser: Jürgen Klopp
Gólszerző:
Jota (16., 33., 54.), Szalah (47.), Mané (49.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik