Dibusz Dénes a BL-búcsúról: Nagyon nehéz este volt…

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.08.13. 22:31
Dibuszék az El-playoffkörben folytathatják (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a dán Midtjylland ellen, így 3–1-es összesítéssel elvesztette a párharcot, és kiesett a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében. Az M4 Sportnak Dibusz Dénes és Cebrail Makreckis nyilatkozott.

 

„Nagyon nehéz este volt… A csapat mindent megtett, az első fél óra talán a várakozásokat is felülmúlta, uraltuk a játékot, megszereztük a vezetést, zúgott a stadion, a dánok pontatlanok voltak, de aztán a tempó vagy a fáradtság miatt a mi részünkről is jöttek a hibák. Mi nem tudtuk megszerezni a második gólt, ők pedig szinte azonnal betaláltak a folytatásban. Az utolsó húsz percben nagy kockázatot vállaltunk, egy-egy nagy lehetőség még adódott, de gólt már nem szereztünk” – mondta Dibusz Dénes a meccset követően.

„Betaláltunk az első félidőben, jól játszottunk, majd megvoltak a lehetőségeink, de nem sikerült rárúgni a következőt, ami hiba. Az biztos, hogy a meccs elején jobbak voltunk mint ők, a második játékrészben viszont elvesztettük a kontrollt. Csalódottak vagyunk, de nagyon jó esélyünk van az El-főtáblára kerülésre, arra kell koncentrálnunk” – nyilatkozott Cebrail Makreckis az M4 Sportnak.

 

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
Ferencvárosi TC–Midtjylland (dán) 1–1 (1–0)
Budapest, Groupama Aréna. Vezette: Orel Grinfeld (Roj Hasszan, Idan Jarkoni) – izraeliek
FTC: Dibusz – Makreckis (Gruber, 83.), I. Cissé (Szevikjan, 83.), Raul Gustavo, Ramírez (Botka, a szünetben) – Rommens, Abu Fani – Ben Romdan, Zachariassen (Kady, 75.), Adama Traoré – Pesics (Bassey 43.). Vezetőedző: Pascal Jansen
MIDTJYLLAND: Ólafsson – J. Andersson, Diao, Bech, Juninho (Gabriel, 70.) – Osorio, Martínez, Askildsen (Simsir, 30.), Sörensen – Franculino, Buksa (Brynhildsen, 71.). Vezetőedző: Thomas Thomasberg
Gólszerző: I. Cissé (17.), ill. Sörensen (50.)
Kiállítva: R. Gustavo (90+6.)
Továbbjutott: a Midtjylland, 3–1-es összesítéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik