Hozzávalók:
2 db édesburgonya
3 szál sárgarépa
olívaolaj
¼ tk kömény
1 csipetnyi só
¼ tk rozmaring
10 dkg koktélparadicsom
rukkola
bébispenót
1 db lime
Elkészítés:
Az édesburgonyát és a répát meghámozzuk, kisebb kockákra vágjuk. A fűszereket összekeverjük az olívaolajjal, egy tálban átforgatjuk benne a krumplit és a répát. Egy sütőlemezt sütőpapírral kibélelünk, és beleöntjük a zöldségeket. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, és összekeverjük az édeskrumplival, a répával, a rukkolával és a bébispenóttal. Az egészet meglocsoljuk a lime levével és kevés olívaolajjal. Parmezánnal vagy fetasajttal is megszórhatjuk.