Vajda Attila több mint egy évet töltött el a Távol-Keleten sárkányhajós edzőként, ott bepillantást nyert az ázsiai konyhaművészetbe. Jelenleg Dunaújvárosban edzősködik, és mivel felesége Szegeden él, így kénytelen önellátó lenni, magának elkészíteni az ételeket ideiglenes lakhelyén.Vajda Attila több mint egy évet töltött el a Távol-Keleten sárkányhajós edzőként, ott bepillantást nyert az ázsiai konyhaművészetbe. Jelenleg Dunaújvárosban edzősködik, és mivel felesége Szegeden él, így kénytelen önellátó lenni, magának elkészíteni az ételeket ideiglenes lakhelyén.
„Örülök, hogy én is részt vehetek a versenyen, mert kíváncsi vagyok, hogy a sporton kívül hogy állom meg a helyem. Mennyire tudok alkalmazkodni másokhoz, képes leszek-e jól koncentrálni, odafigyelni, és miként fogok beleférni az időbe. Mert bizony én a konyhában szeretek kényelmesen, komótosan alkotni, elpepecselni” – árulta el magáról az olimpiai bajnok kenus.