Személyi változásokat jelentett be a Magyar Kajak-kenu Szövetség

Vágólapra másolva!
2024.10.18. 12:51
Megtartotta első ülését a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) ősszel megválasztott elnöksége, az eseményen személyi változásokról is döntés született.

Az MKKSZ pénteki közleménye szerint Schmidt Gábor, a szervezet szeptemberben újabb négy évre megválasztott elnöke tájékoztatta a grémiumot, hogy Boros Gergely leköszönő szakmai igazgató helyére Hadvina Gergely mesteredzőt, az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem kajak-kenu szakedzői képzésének vezetőjét kérte föl. Az elnökség egyhangúlag döntött arról, hogy az ügyvezető igazgatói feladatok beolvasztása mellett, a jövőben a szövetség hivatali szervezetének vezetője főtitkárként Szakács Bálint lesz.

Az eddigi főtitkár Kubina Ádám továbbra is segíti a szövetség munkáját azokban az innovációkban, amelyeket a szövetségi informatika, adatbázisok, a tagszervezeteket és az edzőket támogató programok terén végzett.

Az elnökség felkérte az új szakmai igazgatót, hogy a november 4-én esedékes következő elnökségi ülésre mutassa be, hogy milyen szervezeti keretek között kívánja biztosítani a válogatott keretek magas szintű felkészülését és a stratégiában megfogalmazott sportági feladatok végrehajtását.

Az elnökség ezt követően dönt arról, hogy milyen kiválasztási feltételrendszer alapján határoz majd az egyes válogatott kereteket vezető szövetségi kapitányok és vezetőedzők szerepéről, ennek a határideje november 30.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik