Coulthard miatt fürdőzött a csapatfőnök

Vágólapra másolva!
2006.05.29. 11:41
Címkék
David Coulthard vasárnapi harmadik helyével kényszerű fürdőzésre késztette Christian Hornert, a Red Bull-Ferrari csapatfőnökét. Az istálló vezetője ugyanis fogadást veszített, nem bízott ugyanis a dobogós pozíció megszerzésében.
Christian Horner repült a boldogságtól...
Christian Horner repült a boldogságtól...
Christian Horner repült a boldogságtól...
Christian Horner repült a boldogságtól...

Horner először azt ígérte, hogy top3-as eredmény esetén meztelenül ugrik a Red Bull főhdiszállásának a medencéjébe. Végül annyi kedvezményt harcolt ki magának, hogy egy piros lepelt magára tekerhetett…

A csapat tagjai remekül szórakoztak a csapatfőnök magánszámán, s Horner sem volt szomorú, hogy megmártózhatott a szuperdivatos, s rendkívül népszerű Energy Station medencéjében.

“Fantasztikus eredményt ért el a csapat. David az egész hétvégén kiválóan vezetett, s a balszerencsés időmérő edzés ellenére jó teljesítményt nyújtott a futamon. Megérdemelten állhatott dobogóra. Eredményes lett a döntésünk, hogy két kiállásról egyre változtattuk a taktikánkat” – mondta Horner.

A Red Bull Racing tavaly került a Formula-1 világába, s tegnap először ünnepelhetett dobogós helyezést.

A Monte-Carló-i eredményhirdetésen Superman-palástot viselő David Coulthard 61. alkalommal lett tagja a top3-nak.

„Nagyon boldog vagyok, magam és a csapat miatt is. Remélem, hogy ez az eredmény növeli az elszántságunkat és eltökéletségünket a további futamokra” – jegyezte meg a rutinos versenyző.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik