Úgy néz ki Fernando Alonso 2009-ben is a Renault pilótája lesz

Vágólapra másolva!
2008.09.19. 20:50
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso a 2009-es szezonban is marad a Renault istállónál, annak ellenére, hogy a napokban a BMW-Sauberrel is tárgyalt – úgy látszik sikertelenül. Ezt a spanyol lap, az As állítja.
Alonso marad a Renault-nál. Egyelőre.
Fotó: Imago (archív)
Alonso marad a Renault-nál. Egyelőre.
Alonso marad a Renault-nál. Egyelőre.
Fotó: Imago (archív)
Alonso marad a Renault-nál. Egyelőre.

Monzában napvilágot látott hírek szerint a BMW-Sauber szerette volna szerződtetni a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót, ám a spanyol pilóta nemet mondott a felkérésre.

Az As információi szerint Alonso nem zárkózott el a váltás gondolatától, csak éppen az volt a problémája, hogy a BMW hosszú távra szerette volna őt a csapathoz láncolni. A spanyol pilóta 2010 vagy 2011-re tervezett átigazolása a Ferrarihoz így kútba eshetett volna.

Alonso jelen pillanatban a hetedik helyen áll az egyéni pontversenyben, előtte olyan autók, illetve pilóták találhatók, amelyekkel Alonso a Renault-val nem tud versenybe szállni.

A kétszeres világbajnok tehát kihozta a maximumot jelenlegi gépéből, de természetesen szeretne ismét egy versenyképes autóban bizonyítani.

A Ferrari egyelőre azonban a Kimi Räikkönen, Felipe Massa kettőssel képzeli el az elkövetkező éveket, ám 2010-ben vagy 2011-ben akár már Alonso lehet az egyik pilóta a maranellóiaknál. Ezt legalábbis Alonso nagyon szeretné.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik