F1: Hülkenberg csalódott, hogy nem került élcsapathoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.21. 17:33
Nico Hülkenberg elismerte, hogy csalódott az idei pilótapiac alakulásával, s úgy tűnik, jövőre ismét középcsapatnál fog versenyezni, miután a Ferrari, a McLaren és a Lotus is eltekintett a szerződtetésétől. A német így vagy marad a Saubernél, vagy visszatér a Force Indiához.

„Nem titkolom, hogy csalódott vagyok, igaz, vannak, akik sokkal többet vártak a nagy lehetőségre. Én még csak három szezonon vagyok túl – mondta Hülkenberg Brazíliában. – A Ferrarival nagyon közel jártunk a megállapodáshoz, de a McLaren valamiért nem mutatott komolyabb érdeklődést. A Lotus bonyolult kérdés, és nemcsak arról van szó, hogy mikor száll be a csapatba a Quantum és lesz pénz ott, hanem arról is, hogy nem sikerült megfelelő szerződésben megegyezni. Már egy hónapja mennek a tárgyalások,és nem kizárható, hogy lesz belőle valami, de már nem várom napról napra, hogy hívjanak. Óvatosnak kell lennem, nem szalaszthatom el az összes lehetőséget."

Hülkenbergről Fernando Alonso is hízelgően beszélt Interlagosban.

„Már három éve megmondtam, hogy Nico az egyik legjobb pilóta, úgy látszik, sokan csak most jönnek rá erre. Remélem, hamarosan élcsapat autójában is láthatjuk" – mondta Alonso.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik