NFL Fantasy tippek, Week 14

Vágólapra másolva!
2014.12.06. 00:12
Címkék
Nagyon nehéz dolgom van ismét, a legtöbb ligában az utolsó alapszakasz meccs vagy a wild card kör zajlik, így a döntések súlya is többet nyom...

Nagyon nehéz dolgom van ismét, a legtöbb ligában az utolsó alapszakasz meccs vagy a wild card kör zajlik, így a döntések súlya is többet nyom a latban. Próbáltam a lehető legjobb opciókat vázolni, remélem nem okozok csalódást.

Irányítók

A hét kezdője:

Aaron Rodgers (Packers) A-Rod kereken két éve nem adta el a labdát hazai pályán, a Falcons védelme sem sok jóra számíthat. Legutóbbi két idegenbeli meccsén a Falcons minden elszenvedett TD-je passzolt TD volt és mindkétszer elérték ellenük a 280 passzolt yardot.

Biztos kezdő:

Ryan Tannehill (Dolphins) Tannehill hazai pályán kifejezetten jól muzsikál idén, 10TD-3INT és 119 futott yard a mutatója. A Ravens passz ellen siralmas idén, ellenük passzolták a legtöbb yardot és már 20 TD passzt engedtek.

Russell Wilson (Seahawks) Az Eagles védelme a harmadik legrosszabb a ligában, ha a QB-k elleni fantasy pontokat nézzük. Wilson 3 hete nem adta el a labdát, miközben passzolt 4 TD-t. Ráadásul talajon is életveszélyes. 300 total yard, 3 TD sem lenne meglepő tőle.

A hét padosa:

Ben Roethlisberger (Steelers) Kisebb törést szenvedett el a Saints ellen, minden bizonnyal ez is nehezíteni fogja a játékát, de a nagyobb gond az, hogy a Bengals mindössze 11 passzolt TD-t engedett idén, miközben 12 interceptiont jegyeztek. BigBen tavaly 200 yardot sem passzolt a Bengals otthonában.

Csak óvatosan:

Andy Luck (Colts) A Browns passz elleni védekezése roppant kellemetlen, 17 labdaszerzésnél járnak már, úgy gondolom Lucknak is nehéz délutánt okoznak majd. Luck idén két idegenbeli meccsen nem adta csak el a labdát.

Alex Smith (Chiefs) Smithnek idén három olyan idegenbeli meccse van, amikor legalaább annyi eladott labdája volt, mint TD passza. A Cardinals védelme hazai pályán mindössze 7 passzolt TD-t engedett, miközben 9 interceptiont jegyzett.

Futók

A hét kezdője:

Rashad Jennings (Giants) A Titans az elmúlt 5 meccsén 710 totál yardot és 6 TD-t engedett a futóknak, Jennings pedig épp most lendül formába hosszabb kihagyása után. Múlt héten 91 yardot és 2 TD-t szerzett a Jaguars ellen.

Biztos kezdő:

Le'Veon Bell (Steelers) BigBen sérülése miatt rengeteg szerep hárulhat rá, amit, ahogy a Saints ellen is láttuk (250 yard, TD), simán meg tud oldani. A Bengals futás ellen nem túl fényes, átlagban minden meccsen kapnak egy TD-t és több, mint 100 yardot szenvednek el.

Eddie Lacy (Packers) 347 yard, 3TD a mérlege a legutóbbi három hazai fellépésén, félhet a Falcons. Többek közt azért is, mert 1826 totál yarddal és 16 elszenvedett TD-vel a Falconsé a liga egyik legrosszabb RB-k elleni védelme.

A hét padosa:

C.J. Anderson (Broncos) Sokak kedvence lett a Vadlovak 22-ese az elmúlt hetekben, köszönhetően zseniális játékának. Úgy gondolom ez a lendület most alábbhagy, ugyanis a Bills mindössze 4 TD-t engedett futóknak idén, és az RB-k mindössze 77 yardot átlagolnak a Bills D# ellen.

Csak óvatosan:

Lamar Miller (Dolphins) Múlt héten is itt szerepelt a neve, azonban 56 yarddal és 1 TD-vel valamelyest rám cáfolt. Most azért bátorkodom újra idetenni, mert a Ravens fantasy pontokat nézve a leghatékonyabb RB-k ellen és idén még csak a 70 yardot sem lépte át senki ellenük.

Tre Mason (Rams) Múlt héten zseniálisan játszott, annak a közelében sem könnyű teljesíteni. Ráadásul a Redskins ellen különösen nehéz dolga lesz, a Rézbőrűek otthonában senki nem ment még idén 100 yard környékére sem és csak a Giantses Williams szerzett TD-t.

Elkapók

A hét kezdője:

Calvin Johnson (Lions) Hálaadás napján megmutatta, hogy a sérülése a múlté, ismét remek formának örvend. Most a Bucs secondaryt bünteti majd, akik közel 2000 yardot és 16 TD-t engedtek az elkapóknak idén.

Biztos kezdő:

Mike Wallace (Dolphins) A Ravens ellen közel 30 fantasy pontot szereznek a WR-ek átlagban hetente és a Hollók szenvedték el a legtöbb yardot is. Wallace idén egy meccs kivételével mindig elérte az 50 yardot hazai pályán, és összesen 7 TD-nél jár.

DeAndre Hopkins (Texans) Zseniálisan játszott legutóbb, alaposan megfricskázva engem is. Most a matchup neki kedvez, nincs igazán extra corner a Jagsben, a védelem 180 yardot enged meccsenként az elkapóknak és már 12 TD-t is elszenvedtek.

A hét padosa:

Jeremy Maclin (Eagles) Első 8 meccsén 8 TD-t szerzett, azóta négy meccsen 1 TD, miközben háromszor 100 yard alatt ragadt. Sherman és a LoB könnyen leradírozhatja.

Csak óvatosan:

Mike Evans (Buccaneers) Múlt héten ide raktam és be is jött. A Bengals ellen „csak” 49 yardja volt, és most a WR-ek ellen a harmadik leghatékonyabb Lions ellen újabb szenvedős este elé néz.

Keenan Allen (Chargers) Múlt héten, ahogy jósoltam is, remekelt, most a Revis-islanden szenvedni fog. A Pats az ötödik legkevesebb yardot és a 3. legkevesebb TD-t engedi idén az elkapóknak, Riversnek más kedvenc után kell néznie.

Tight Endek

A hét kezdője:

Kyle Rudolph (Vikings) Egyre jobb formában a Vikingek TE-je, legutóbb már TD-t is szerzett. A Jets ellen nem lesz nehéz dolga, a New York-i zöldek már 12 hatpontost engedtek tight endeknek és több, mint 50 yardot átlagolnak ellenük.

Biztos kezdő:

Zach Ertz (Eagles) A Seahawks secondary a liga összes elkapóját képes kikapcsolni, így érthető, hogy már 10 TD-t szereztek a TE-k ellenük, rájuk kevesebb figyelem irányul. Erzt idén adós a jó játékkal, mikor, ha nem a bajnok ellen?

A hét padosa:

Greg Olsen (Panthers) Newton langyoska formáját ő is megszenvedi, 6 meccse nem szerzett TD-t. A Saints 35 yardot enged meccsenként, Olsent ráadásul idén már egyszer 30 yardon tartották.

Csak óvatosan:

Rob Gronkowski (Patriots) Gronk egy állat, ez nem is vitás, de, ha valakinek van ellene sansza, akkor az a Chargers. A San Diego hazai pályán egyetlen egy TD-t szenvedett csak el és 41 yardot átlagolnak ellenük idén, ezt pedig az otthonukban csak a Jags TE-je, Harbor szárnyalta túl.

Védelmek

A hét kezdője:

Texans Watt és bandája elképesztő idén, 24 sack, 28 labdaszerzés és 5 TD jellemzi többek közt munkásságukat, míg a Jags ellen továbbra is remekelnek a védelmek, múlt héten a Giants pl. 7 sacket szerzett Bortlesen.

Biztos kezdő:

Saints A Panthers offense ellen a 4. legtöbb pontot szerzik a védelmek, a Saints pedig a Heinz-Fielden is remekelt, az utolsó 5 percet leszámítva.

Rams 11 sack, 10 labdaszerzés az elmúlt három meccs mérlege, egy nullázással és a Broncos 7 ponton tartásával, 2 def TD társaságában. Retteghet a Redskins.

A hét padosa:

Falcons Senkinek eszébe ne jusson a kezdőbe tenni őket, óriási mészárlás lesz a MNF-on.

Csak óvatosan:

Dolphins A Ravens az utolsó három meccsen nagyon vigyáz a labdára és Flaccora is, ez megnehezítheti a Dolphins D# dolgát, akik az elmúlt négy hétben nem sziporkáznak.

Eagles Idén a Philly defense a szezon legjobbja, hihetetlen az egység, de a Seahawks kezdi összeszedni magát, Wilsont nehéz sackelni és a labdára is nagyon vigyáz, ahogy Lynch is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik