Eb 2016: Remélem, összejön a lengyel–magyar! – Nikolics

Vágólapra másolva!
2015.11.19. 13:10
Mint beszámoltunk róla, kettős győzelemmel, összesítésben 6–2-vel bejutott a Lengyel Kupa elődöntőjébe a Legia Warszawa, amelyben Nikolics Nemanja csereként beállva gólt szerzett a szerdai visszavágón a másodosztályú Chojniczanka Chojnice ellen. A magyar támadót a találkozó után a válogatottról és az Európa-bajnokságról is kérdezték.

„Hatalmas tett volt ez a magyar labdarúgás szempontjából, nehéz feladatot kaptunk, de megoldottuk, túljutottunk Norvégián – mondta Nikolics a polsatsport.pl-nek. – Nagyon boldogok vagyunk, de már a következő hét hónapra kell koncentrálnunk, hogy megfelelően fel tudjunk készülni az Európa-bajnokságra.”Nikolics a polsatsport.pl-nek. – Nagyon boldogok vagyunk, de már a következő hét hónapra kell koncentrálnunk, hogy megfelelően fel tudjunk készülni az Európa-bajnokságra.”

„Magyarországon hatalmas az öröm. Azért sikerült véghezvinnünk ezt a bravúrt, mert a játékosok az első perctől hittek benne, hogy ott lehetünk Franciaországban, ahol reményeim szerint összejön a lengyel–magyar mérkőzés is.”

A magyar és a lengyel válogatott is a harmadik kalapból várja a sorsolást, így az áhított összecsapás csak akkor jöhetne létre, ha mind a két csapat továbbjut csoportjából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik