Eb 2016: „Nincs veszítenivalónk” – Storck nem fél a portugáloktól

Vágólapra másolva!
2016.06.21. 16:27
Megtartotta a Portugália elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzést felvezető sajtótájékoztatóját a magyar labdarúgó-válogatott. Bernd Storck szövetségi kapitány nem kívánt válaszolni arra a kérdésre, hogy a sárga lapos játékosok pályára lépnek-e a szerdai mérkőzésen.

„Ki gondolta volna, hogy két meccs után így állunk majd, hogy négy ponttal, a csoport élén várjuk a továbbjutásért küzdő Portugália elleni meccset. Már ezért gratuláció illeti a játékosaimat. Szeretnénk folytatni azt a szervezett játékot, amit a korábbi meccseken mutattunk. Úgy is, hogy igazi világsztárok ellen léphetünk pályára. És nem csak Cristiano Ronaldóra kell figyelnünk. Félelemmentesen, egységes védelemmel kell játszanunk, nemcsak a hetes számú játékos, hanem egy világklasszis csapat ellen is játszunk” – nyilatkozta Bernd Storck.Bernd Storck.

„Nincsenek bennem félelmek. Felkészítettem a csapatot. Az ellenfél összes játékosát kielemezzük, felmérjük, kinek mire kell számítania. El kell felejteni azt, ami eddig történt, nem az a fontos, hogy hány pontot szereztünk eddig” – folytatta Storck.

„A nyolcaddöntővel sem szeretnék egyelőre foglalkozni, csak a következő mérkőzés a fontos. Készülünk a találkozóra, a saját játékunkat próbáljuk játszani. Nagy öröm, hogy világklasszis csapat ellen játszunk, szeretnénk ezt élvezni. A lehetséges összeállításunkról nem kívánok beszélni” – reagált Storck arra, hogy befolyásolhatja-e a csapatot az, ha már eldől Magyarország továbbjutása.

A szakember a kezdőcsapatot érintő kérdésre, arra, hogy a sárga lapos játékosok pályára lépnek-e holnap, nem kívánt válaszolni.

„Az Eb előtt is nyilvánvaló volt, hogy Portugália a csoportunk, sőt az Eb nagy favoritja. Az erősségeinkre kell koncentrálnunk, nekünk nincs veszítenivalónk” – húzta alá Storck.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik