Eb 2016: bombaerős izlandi kezdő állt össze, csupa sztárral

Vágólapra másolva!
2016.07.02. 12:44
A francia L'Équipe összeállította az izlandi válogatott Franciaország elleni kezdőcsapatát a vasárnapi Európa-bajnoki nyolcaddöntőre. Ám ez a tizenegy egy kicsit más...

Ebbe az izlandi együttesbe tizenegy, a sztárvilágból ismert szereplő került be – természetesen a neve alapján.

A franciák elleni izlandi sztárcsapat:

Aron Borisjohnson – Grimlaugur Jeand'Ormesson, Lars Homersimpson, Drengur Marylinmanson, Herfinnur Scarlettjohansson – Floki Jacksonrichardson, Ragnar Miketyson, Arnaldur Henribergson, Baugur Michaeljackson – Erlendur Liamneeson, Hordur Smith&wesson.

A L'Équipe megálmodta Izland kezdőjét a franciák ellen – kicsit másképp (Fotó: lequipe.fr)
A L'Équipe megálmodta Izland kezdőjét a franciák ellen – kicsit másképp (Fotó: lequipe.fr)

Aron Borisjohnson: a kapuba fontos, hogy olyan személy álljon, aki ellenáll a támadásoknak, különösen, ha az egyik volt londoni polgármesterről van szó (aki a Brexit mellett kampányolt).

Grimlaugur Jeand'Ormesson: kell a tapasztalat a csapatba, a 91 éves francia íróval ez is megvan.

Lars Homersimpson: nyugodt jellem. Egyik kezében sör, másikban fánk, a védelem közepére jól jön egy hozzá hasonló karakter.

Drengur Marylinmanson: elég csak ránézni, az ellenfél támadói megrémülnek.

Herfinnur Scarlettjohansson: nem túl technikás, ám elég rugalmas ahhoz, hogy oda-vissza rohangáljon a szélen. Ezt jól mutatja, hogy csak 2016-ban öt filmet is leforgat.

Ragnar Miketyson: jól jön a gárdába egy tesztoszterontól fűtött fickó, a rosszfiú, aki erőt hoz az egységbe. Mindent megtesz a sikerért, ha kell, harap is.

Floki Jacksonrichardson: az együttes szíve-lelke, a vezér. Aranyérmet szerzett a francia kézilabda-válogatottal 1995-ben... Izlandon!

Arnaldur Henribergson: a filozófus, aki segít megtörni az ellenfél középpályáját. A megszerzett labdát kreatívan továbbjátssza – pont, mint egyik műve címében is áll: Teremtő fejlődés.

Baugur Michaeljackson: a csapat gyémántja, elképesztő sebességgel mozog, szinte táncol a pályán. Minden védő rémálma.

Erlendur Liamneeson: a mester, aki kiképezte Obi Wan-Kenobit. Önzetlen jellem, képes kiszolgálni, és remek passzokkal ellátni társait.

Hordur Smith&wesson: elöl nem is lehet más, mint egy kézifegyvergyár egyik alapító tagja.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik