Eb 2016: két riválisa maradt Kassainak a döntőre

Vágólapra másolva!
2016.07.05. 14:49
null
Lehet, hogy Jérome Boateng (balra) és Kassai Viktor az Eb-döntőben is összefut egymással (Fotó: Reuters)
A Nemzeti Sport információja szerint Kassai Viktor mellett két játékvezetőnek maradt esélye arra, hogy a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében fújja a sípot.

 

Az Eb-n közreműködő játékvezetők többsége már hazautazott, és az elődöntő mérkőzéseit vezető svéd Jonas Eriksson és az olasz Nicola Rizzoli, illetve az ezeken negyedik játékvezetőként munkát kapó lengyel Szymon Marciniak és a szlovén Damir Skomina sem kap több feladatot a tornán, nem is utaznak vissza az Enghien-les-Bainsben lévő szálláshelyükre.

Úgy tudjuk, rajtuk kívül már csak három játékvezető és csapata maradt a bírók bázisán, közülük kerül ki a vasárnapi finálé bírója. Kassai Viktor mellett a szerb Milorad Mazsics és az angol Mark Clattenburg reménykedhet még ebben, de ha Wales bejut a döntőbe, akkor Clattenburggel sem kell már számolni.

Mazsics és Clattenburg egyaránt két csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntős összecsapást vezetett az Eb-n, míg Kassainak két csoportmeccs után a német–olasz negyeddöntő jutott.

EURÓPA-BAJNOKSÁG
ELŐDÖNTŐ
SZERDA

21.00: Portugália–Wales (Tv: M4 Sport)
Lyon. Vezeti:
Eriksson (svéd)

CSÜTÖRTÖK
21.00: Németország–Franciaország
(Tv: M4 Sport)
Marseille. Vezeti:
Rizzoli (olasz)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik