NS-terasz: hajrá, futball!

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.06.28. 23:05
Fotó: Árvai Károly
KÉT NAP SZÜNET UTÁN szombaton ismét várjuk az érdeklődőket a Várkert Bazár Öntőház udvarára, a Várkapitányság, az Országos Széchényi Könyvtár, az Egészséges Nemzet Mindannyiunk Közös Ügye Alapítvány és lapunk szervezésében a Nemzeti Sport szurkolói teraszára.


Június 14-től minden meccsnapon óriáskivetítőn lehetett nézni az Európa-bajnokság mérkőzéseit, amelyek előtt egy órával szakértő vendégeinkkel beszélgettek munkatársaink a várható esélyekről. A színpadon üdvözölhettük Gergely Gábort, Kovács Kálmánt, Kovács „Kokó” Istvánt, László Csabát, Lisztes Krisztiánt, Lőrincz Tamást, Mátyus Jánost, Mészöly Gézát, Priskin Tamást, Sós Csabát, Szélesi Zoltánt, Tímár Krisztiánt, Vincze Istvánt és Wukovics Lászlót.

A július 14-i döntőig az összes találkozót megelőzően folytatjuk e felvezetéseket a várhatóan nagyon izgalmas kieséses szakaszban, amelyben a játék már valóban „vérre megy”, nem lehet lazsálni, taktikázni. Minden alkalommal kvízjátékot is szervezünk, amelynek nyertese, ahogy eddig is, egyéves digitális Nemzeti Sport-előfizetést nyer.

A mérkőzések mellett az Országos Széchényi Könyvtár Minden idők focija című kiállítását is érdemes megnézni az OSZK dísztermében, az Oroszlános udvarban és az Öntőház udvarhoz vezető rámpákon.

Hajrá, futball! Szeretettel várunk mindenkit az NS-teraszon!

Ma két nyolcaddöntő-mérkőzéssel folytatódik az Európa-bajnokság. Szakértő vendégünkkel, Kovács Kálmán Honvéd-legendával, 56-szoros válogatott labdarúgóval a kezdés előtt egy órával a svájci–olasz (18 óra) és a német–dán (21) összecsapást vezeti fel Patai Gergely, a Nemzeti Sport munkatársa.

 
Vendégünk: Kovács Kálmán

 

Az Egészséges Nemzet Mindannyiunk Közös Ügye Alapítvány számos, fizikai aktivitásra ösztönző eseményt szervez a meccsnapokon.

 
Friss, finom

 

Oroszlános udvar
10.00–10.15: Gyerektorna
10.15–11.15: Akadálypálya, ügyességi vetélkedő
11.15–12.00: A termőföldtől az asztalig: hogyan kerül a friss zöldség, gyümölcs a tányérunkra?
Várkert Bazár, Öntőház udvar panorámaterasza
17.00–17.45: Felnőttedzés szakedzővel
18.00–19.45: Gyerekeknek: a termőföldtől az asztalig, azaz hogyan kerül a friss zöldség, gyümölcs a tányérunkra? Kézműves alkotótevékenység az egészséges életmód témakörében (színezők, egészségesétel-választó, egészségtelen, a szervezetben gyulladást okozó, „nem pocakbarát” ételek bemutatása), akadálypálya, ügyességi vetélkedők; felnőtteknek: Longevity. Miért olyan nehéz az életmódváltás?
A mai program

A Várkert Bazárba kilátogatóknak lehetőségük van az NS standján megvásárolni a Nemzeti Sport legújabb termékét, a Fix tipp társasjátékot, kiadónk Eb-magazinját, a válogatott mezbe öltöztetett Tévé Macit, valamit a DRK-val közösen készített Puskás-ruhakollekció darabjait is.

Vásároljon az NS-standon!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik