Ollie Watkins: Nem érdekel minket, hogyan nyerünk

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.07.12. 20:39
Az angolokat döntőbe rúgó Ollie Watkins válaszolt az őket kritizálóknak (Fotó: Getty Images)
Ollie Watkins, az angol labdarúgó-válogatott támadója a kritikákra válaszolva elmondta, hogy csak a győzelem számít. Trent Alexander-Arnold szerint az angolok az Eb végére lendültek formába.

Ollie Watkins a hajrában szerzett góljával a döntőbe lőtte Angliát. A spanyolok minden meccsüket megnyerték, több neves csapatot is legyőzve, míg az angolok sokszor csak szenvedve jutottak el a berlini fináléig. Az angolok játékát és Gareth Southgate szövetségi kapitányt is sok kritika érte. A BBC megemlíti, Károly király megkérte az angol csapatot, hogy próbáljanak kevésbé stresszes módon nyerni. „Nem érdekel minket, hogyan nyerünk vagy szerzünk gólt, amíg a labda a hálóba megy” – mondta Watkins, majd hozzátette: „Egy jó barátom azt mondta, úgy érzi, hogy az Eb-döntőben gólt fogok lőni. Egy meccsel korábban megtettem, de sosem tudhatjuk, lehet, hogy a döntőre tartogatok még egyet.”

A Liverpoolban játszó Trent Alexander-Arnold így értékelte az angolok teljesítményét: „Ahhoz, hogy ilyen messzire jussunk, minden téren elitnek kell lennünk, és mi azok voltunk. Mostanra megtaláltuk a ritmust a csapaton belül. Ahogy a mondás tartja, nem az számít, hogyan kezded, hanem az, hogyan fejezed be. Jól fejezzük be ezt a tornát.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik