„Tiltsák meg a játékosoknak a hajfestést” – Lehmann a németek kiesése után

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.07.06. 11:58
Jens Lehmann szerint be kéne tiltani a Robert Andrich féle hajfestéseket (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a spanyol válogatott Mikel Merino 119. perces fejesgóljával búcsúztatta a házigazda Németországot a labdarúgó Európa-bajnokságon. Jens Lehmann korábbi német válogatott kapus visszavonta korábbi szavait, amelyekkel a spanyolokat kritizálta, s megtalálta a németek bűnbakját.

 

A korábbi német válogatott kapus, Jens Lehmann kritikus volt a németek kiesése után, érdekes embert nyilvánított ki bűnbaknak. Lehmann még a spanyolok elleni mérkőzés előtt úgy fogalmazott a németek ellenfeléről, hogy „kicsi és tapasztalatlan, mint egy ifjúsági csapat”.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Robert Andrich a spanyolok elleni mérkőzés előtt rózsaszínre festette haját, ami nem tetszett Lehmannak. „Van valamilyen személyiségproblémája, ami miatt így kilóg a sorból? Csapattársként ezt nagyon furácsnak találnám, és nem hiszem, hogy a szövetségi kapitány örülne neki” – idézi Lehmann szavait a Marca

A 61-szeres német válogatott kapus tovább folytatta Andrich kritizálását: „Először szőke haja volt, most meg rózsaszín. Mit akar ezzel mutatni nekünk? Talán nőnek érzi magát. Nagyon toleránsnak kell lenni, de remélem, hogy az UEFA betiltja az Andrichéhoz hasonló hajszíneket, mert ez zavart okozhat az ellenfelek körében.”

Julian Nagelsmann, a németek szövetségi kapitánya nem hagyta annyiban Lehmann szavait. „Mindenkinek olyan lehet a haja, amilyet szeretne magának. Én mindig viszonylag távol tartom magam a fodrászati kérdésektől.”

A történet vége, hogy Lehmann Andrich kritizálása mellett a spanyolokat is méltatta. „Gratulálok a spanyol csapatnak. Ma érett harcosokká váltak, bár némi szerencsével. Szenvedtek és küzdöttek. Sok sikert kívánok a tornához, a jóslatom téves volt” – közölte 24 óráig elérhető Instagram-üzenetben Lehmann.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik