Vb 2010: módosította a videobíró bevezetésének oddsát a fogadóiroda

Vágólapra másolva!
2010.06.27. 22:55
null
A meg nem adott angol gól
A William Hill fogadóiroda módosította oddsait arra vonatkozóan, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) bevezeti-e a 2014-es brazíliai világbajnokságig a videobíró rendszerét.

Az eddigi 5:1-es oddstól eltérően a jövőben már csak 7:2-vel lehet fogadni arra, hogy bevezetik a sokat bírált, sokak által viszont kívánt videobírót, amelynek alkalmazásától a nemzetközi sportvezetők évek óta oly' mereven elzárkóznak.

A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon a vasárnapi nyolcaddöntőkben Anglia egy meg nem adott szabályos gólt, míg Mexikó egy lesgólt kérhet számon a játékvezetőkön.

A FIFA az angol meccset követően rövid közleményben tudatta, hogy nem kívánja hivatalosan kommentálni a nyilvánvaló játékvezető tévedést.

Az első argentin találatot megelőző gólpassz
Az első argentin találatot megelőző gólpassz

Argentína Mexikó ellen nyert 3–1-re, a dél-amerikaiak első találatánál azonban Carlos Tévez egyértelműen lesen állt. A játékvezető partjelzője felé fordult, aki határozottan gólt jelzett.

Anglia Németország ellen bukott el, ám 2–1-es német vezetésnél az első félidő végén a játékvezető nem adta meg Frank Lampard szabályos találatát. A találkozó bírója ugyancsak kollégája segítségére támaszkodott, de ez hiba volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik