Vb 2014: Neymar túl nagy terhet cipel - Pelé

Vágólapra másolva!
2014.06.11. 11:54
Pelé, a brazil futball legendája a BBC-nek adott interjújában arra hívta fel a figyelmet, hogy bármilyen nagy csillag is Neymar, még sohasem játszott világbajnokságon, nem tapasztalta még az azzal járó hatalmas lelki terhet.

Neymar még fiatal, ha minden felelősség rá nehezedik, hatalmas terhet kell cipelnie” – adott hangot a 22 éves játékossal kapcsolatos aggodalmának Pelé a neves angol gólvágónak, Gary Linekernek adott interjújában.Neymar még fiatal, ha minden felelősség rá nehezedik, hatalmas terhet kell cipelnie” – adott hangot a 22 éves játékossal kapcsolatos aggodalmának Pelé a neves angol gólvágónak, Gary Linekernek adott interjújában.

A brazilok legendája – aki 17 évesen kulcsember volt az 1958-as világbajnokságon – ugyanakkor nagyra tartja Luiz Felipe Scolari csapatának szervezettségét.

„Most először fordul elő, hogy Brazíliának jobb a védelme, mint a támadójátéka. A középpálya nagyon szervezett, a védekezésben fantasztikusan teljesít. Remélem, ebből sikerül valamit átvinni a támadásokba is” – fogalmazott a 73 éves Pelé.

A világbajnokság csütörtökön kezdődik, a nyitó meccsen a házigazda Brazília Horvátországgal mérkőzik meg Sao Paulóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik