Több hétre kidőltek a sérültek Fehérváron, van, akire műtét vár

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2024.10.28. 20:57
Bár ötmeccses veretlenségi szériában van a Hydro Fehérvár AV19 az osztrák bázisú jégkorongbajnokságban (ICEHL), mégsem felhőtlenek Kiss Dávid vezetőedző napjai, hiszen sok a sérült, van, akire műtét vár.

„Elég komoly sérüléshullám tizedel minket, és mindegyik sérültünk esetében hosszú hetekről beszélünk. Van, akit valószínűleg műteni is kell. Ezért az elkövetkezendő egy hónapunk nagyon nehéz lesz, de próbáljuk megoldani csapaton belül. Lesz olyan, amikor csak három sorral tudunk játszani, fittnek kell ehhez lennünk, rövid cseréket kell csinálni. Illetve lehetőség esetén a Fehérvári Titánok csapatával egyeztetve megpróbáljuk az ott játszókkal feltölteni a keretünket” – mondta Kiss Dávid a Nemzeti Sportrádiónak.

A Volán legközelebb kedden lép jégre a HK Olimpija vendégeként. Ljubljanába biztosan nem utazik el Bartalis István, Kiss Roland, Magosi Bálint, Chase Berger és Trevor Cheek.

A teljes interjút, amiben a vezetőedző a nyerő szériáról és annak megtartásáról, valamint Hári Jánosról is beszél, alább meghallgatható.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik