Elküldték Renato Sulicot

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2004.03.04. 21:07
Címkék
A BL-negyeddöntőben elbukó RK Zagreb elkezdte a "tisztogatást", és az első áldozat a világbajnok beállós, Renato Sulic lett, akit főleg a német Flensburg elleni hazai vereségért hibáztatnak.
Már Sulic nélkül nyert Metkovicban a bajnok 25–24-re, és szinte biztosan megvédi a bajnoki címet. A beállós helyén a válogatott Igor Vori és a rutinos Senjanin Maglajlija szerepel. Zoran Gobac főmenedzser szerint Sulic nem akarta aláírni új szerződését, ezért mostantól szabadon igazolható. "Mi pedig a következő évadra Vori mellé még egy nemzetközi klasszist igazolunk" – mondta. Knezsevics: Buducsnoszt

PODGORICA. Ljiljana Knezsevics, a DIN Nis és a szerb-montenegrói válogatott átlövője a Dunaferr elleni BL-negyeddöntőben a montenegrói Buducsnoszt Monet Podgoricát erősíti. Knezsevicsért, aki minden idők egyik legeredményesebb "jugoszláv" játékosa, jelentkezett a macedón Kometal GP Szkopje is, ám a nisiek nem voltak hajlandóak eladni. A Buducsnoszt kérésére mégis igent mondtak, ugyanis érte cserébe két válogatott átlövőt (Dragana Lakovics, Aida Szelmanovics) kaptak. Knezsevics harmadik alkalommal szerepel majd a BL-ben a Buducsnoszt színeiben.

OLASZORSZÁG
Férfi Olasz Kupa. Elődöntő: Conversano–Secchia 31–29, Meran–Triest 25–21. Döntő: Meran–Conversano 21–19 (10–9). A fináléban a győztes együttesben Szép Kis öt, Bene három gólt lőtt. A kitűnő formában kézilabdázó Székely remeklése sem volt elegendő, hogy csapata, a Brixen túljusson a Triesten a negyeddöntőben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik