Férfi kézi Eb: Akkor játszom, ha nincs fájdalmam - Ancsin

Vágólapra másolva!
2014.01.21. 10:41
Mint korábban beszámoltunk róla, az első vizsgálatok szerint nem súlyos Ancsin Gábor, a magyar férfi kézilabda-válogatott jobbátlövőjének térdsérülése, a Pick Szeged játékosa azonban csak akkor vállalja a játékot az osztrákok elleni utolsó középdöntős Európa-bajnoki meccsen, ha nincs fájdalma.

„Nincs nagy baj, a külső térdszalagom húzódott meg, most nem fáj. Kicsit megijedtem, mert egy szúrást éreztem a lábamban az esést követően. Szerencsére estére már elmúlt, jóformán rögtön kezeléseket kaptam, és jobban lettem. Kérdéses, hogy pályára tudok-e lépni az osztrákok ellen, csak akkor vállalom a játékot, ha nincs fájdalmam, mert nem szeretnék semmit sem kockáztatni” – nyilatkozta Ancsin Gábor, a Pick Szeged válogatott jobbátlövője a klub megkeresésére.Ancsin Gábor, a Pick Szeged válogatott jobbátlövője a klub megkeresésére.

A csoportja negyedik helyén álló magyar válogatott utolsó középdöntőbeli mérkőzését szerdán 18.15 órától vívja Ausztria ellen, és még van esélye, hogy Izland megelőzésével játszhasson az 5. helyért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik