Bartucz László: Nem azért kézilabdázom, hogy idegeskedjek, csak élvezni akarom!

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.07.03. 09:27
null
Bartucz László nem azért megy az olimpiára, hogy élvezze, hanem győzni akar. Mindig úgy készült, hogy ez megadathasson neki, és reméli, valóra is válik.

„Nem tekintek erre teherként. Nem azért kézilabdázom, hogy idegeskedjek azon, a szurkolók mit várnak el tőlem. Én csak élvezni akarom a játékot, s ha élvezem, akkor jól fog menni a védés. De ember vagyok én is, biztos lesznek rosszabb meccseim, s nem tudok olyan szinten teljesíteni, ahogy elvárom magamtól, illetve ahogy a közvélemény elvárja tőlem. Nyilván az a cél, hogy a legjobbamat tegyem ki a pályára, a hétköznapokon azon dolgozom, hogy ez így is legyen” – reagált arra Bartucz László, hogy miután a magyar férfi kézilabda-válogatott olimpiai selejtezőjén felejthetetlen teljesítményt nyújtott, valószínűleg az olimpián is hasonlóra számítanak tőle a szurkolók.

Videónkban beszél arról is, hogyan kezelte a megnövekedett népszerűséget, illetve bízott-e még abban, hogy megadatik számára az olimpiai részvétel. Emellett arra is kitér, hogy ha ez valóra válik, akkor nemcsak élvezni akarja az ötkarikás játékok miliőjét, hanem győzni akar

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik