Shaq nélkül nyert a Heat

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2004.10.16. 21:04
Címkék
Hogy a Miaminak Shaquille ONeal nélkül is megy, már tapasztalhattuk az előző alapszakasz végén. Az Orlando elleni találkozón a térdszalaghúzódással bajlódó óriás nélkül állt fel a Heat, és Dwayne Wade, illetve Udonis Haslem vezérletével hatpontos győzelmet aratott a szomszédvár ellen.
Stan Van Gundy mester elmondta, hogy a Los Angeles Lakerstől megszerzett Shaq néhány napig biztosan nem játszhat. "Nem szabad kockáztatni az esetleges rásérülést, bár nem bánnám, ha folyamatosan velünk lenne a felkészülésben, és az idény rajtjára összeérne a támadójátékunk" - mondta az edző. "Szellemileg nagyon jó állapotban vagyok, hosszú idő után ismét izgatottan gondolok a játékra, és alig várom, hogy újra játsszak" - fogalmazott O’Neal.Másik két keleti meccset rendeztek a legutóbbi játéknapon, a Chicago két újonca, Andres Nocioni és Jared Reiner vezérletével hosszabbításban győzte le a New Orleanst, míg a Toronto az első előidénybeli meccsén kikapott a Philadelphiától.NBA, ELÔIDÉNY, 6. JÁTÉKNAP:
Chicago Bulls-New Orleans Hornets 103-100 - hosszabbítás után, Miami Heat-Orlando Magic 95-89, Toronto Raptors-Philadelphia 76ers 97-99
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik